TOP

DJ Joker Vlasnik Radia


Get Adobe Flash player
Sve je počelo slučajno.
 
Radio JOKER je počeo sa radom pre nekoliko godina, a na samom početku brzo je stekao veliku popularnost, te smo ostali i dalje zbog VAS! Radio JOKER (u daljem text-u JOKER)>> JOKER je počeo sa jako malo članova, tačnije JOKER su činili samo vlasnici radia, i neki prijatelji koji su povremeno vodili program radia, ali pošto je zainteresovanost za radio bila velika, nismo stali na tome, od tada smo birali samo najbolje, najkvalitetnije voditelje iz celog sveta, te tako činili sve bolji i bolji tim radia.
 
Počeli smo sa najobičnijem radio serverom i sa minimalnim web sajtom, ali slušanost se povećavala iz dana u dan, te smo morali da menjamo server, a i sa serverom smo promenili i web sajt. To je bilo uredu za neko vreme, s' tim što smo našli odgovarajuće voditelje, skupili najbolju raju koja zaslužuje više, evo nas danas smo tu.
 
Za vas smo uložili dosta truda i sredstava, te tako za vas napravili maximalno funkcionalan web sajt sa seo i mobile optimizacijom. Koristimo najkvalitetniji PCPIN chat, FLACH chat  i radio server sa 128 kbps originalnog zvuka. Ovo nisu samo reči JOKER nikada ne staje zahvaljujući vama. Sva sredstva od sms poruka skupljaju se, i nakon nekog vremena ulažu u nešto novo, nešto kvalitetnije i nešto vrhunsko tako da za svakoga bude po nešto.
J OKER će za vas učiniti sve, tako da u buduće možete da očekujete još, još i još! Naš tim radia Vam stoji na raspolaganju 00-24 sata, te zbog vas naš program ne prestaje NIKADA, i sve dok ste vi tu, tako će i ostati!
 
U slučaju da imate neke poteškoće ,neke probleme sa bilo čim putem kontakt forme na opciji kontakt možete kontaktirati našeg web administratora koji će vam odgovoriti, te pomoći u najkraćem vremenu. Za Vas smo našli najkvalitetnijeg web administratora na našem područiju koji je krajnje odgovoran i profesionalan, te zbog velike traženosti nekada odgovor morate pričekati....
 
studio joker

    Copyright by Dj JOKER  . All right reserved.
Designed by www.radio-joker.info 2007-2018.